Talkoot tulossa? Remppa tai sisustusprojekti alkamassa?

Uudistettu L&T Marketti palvelee nyt koko Suomen tekemisen tarpeita. Verkkokauppamme kattaa useita valmiita palvelupaketteja toimituksineen, noutoineen ja jätemaksuineen – selkeästi ja vaivattomasti. Tarvittaessa voit tilata tuotteillemme kuljetuksen suoraan kotiovellesi, ja maksaminenkin onnistuu nyt yksityisasiakkaanamme myös laskulla tai osamaksulla. Helppoa, eikö?

Ainoina poikkeuksina sääntöön toimitamme Vaihtolavoja ja Remppalavoja toistaiseksi vain pääkaupunkiseudun alueelle. Helpponouto-palvelumme taas laajenee nyt pääkaupunkiseudulta Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun, vilkaise lisätietoja tuotesivultamme!

Paperinkeräys

Edullinen ja vaivaton paperinkeräyspalvelu sekä pienempään että isompaankin paperitulvaan. Paperinkeräyksemme kierrättää paperijätteesi kahdessa eri astiakoossa kautta maan.

12€vuosi

Suursäkki

Suursäkki on mainio apuri vaikkapa rakennusjätteen tai puutarhajätteen keräämiseen, niin maalla kuin kaupungissakin. Marketin reilun kokoiseen säkkiin uppoaa jopa tonnin edestä jätettä.

alk.30€+ jätteenkäsittely

Vaihtolava

Jämäkkä ja tilava jätelava pääkaupunkiseudun talkoisiin. Marketin vaihtolava ei yllätä ikävillä lisäkuluilla, vaan maksat siitä aina yhden selkeän hinnan: alkaen 95 euroa ja jätteenkäsittelymaksun.

alk.95€+ jätteenkäsittely

Kuormalava

Sisustusprojekti alkamassa, kuormalava hukassa? Meiltä löydät niin FIN-lavat, eurolavat kuin pikkulavatkin – uusina tai käytettyinä ja halutessasi eSend-kuljetuksella.

alk.5€

Lavakaulus

Puutarha järjestykseen ja sisustukset ojennukseen! Puinen lavakaulus on kestävä ja monipuolinen järjestin kolmessa eri koossa – uutena tai käytettynä ja halutessasi myös kotiin kuljetettuna.

alk.8€

Remppalava

Kattava paketti remppaan kuin remppaan! Remppalavan avulla hoidat sekä rakennusjätteen kierrätyksen että remppavälineiden vuokrauksen pääkaupunkiseudun remontteihin

alk.152€+ jätteenkäsittely

Leluauto

L&T:n Leluauto on kaikkien roska-autoilusta haaveilevien ykköstoive! Aidon L&T:n roska-auton pienoismalli toimii kuin täysikokoinen esikuvansakin ja on nyt saatavilla ympäri Suomen.

29.90€

Helpponouto

Tavarat kierrätykseen parilla klikkauksella! Helpponouto vie mennessään vaikkapa huonekalut ja kodinkoneesi, yksittäin tai isommassa erässä.

alk.59€