Kuormalava noudettuna

Sisustusprojekti alkamassa, kuormalava hukassa? Meiltä löydät niin FIN-lavat, eurolavat kuin pikkulavatkin – uusina tai käytettyinä.

Alue: Nouto varastoltamme Järvenpäässä

alk.5€
Määrä
Yhteensä
5.00
Ostoskoriin

Kuormalavat sisustukseen ja säilytykseen

Kuormalava on ekologinen, halpa ja kätevä väline kodin ja puutarhan sisustamiseen – toki unohtamatta niiden käyttämistä kuljettamiseen ja säilömiseen. Meiltä löydät uusia ja käytettyjä kuormalavoja kolmessa eri koossa: FIN-lavoina, eurolavoina ja pikkulavoina.

Tuotteiden ovat noudettavissa varastoltamme Järvenpäästä.

Maksutavat: Verkkopankki, luottokortti, laskutus (yksityisasiakkaille) tai osamaksu (yksityisasiakkaille).

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa meiltä haluamasi kokoiset kuormalavat joko uusina tai käytettyinä.

2.

Nouda kuormalavasi Järvenpään pisteeltämme.

3.

Kuormalavat ovat nyt sinun, voit käyttää niitä vapaasti haluamaasi tarkoitukseen.

Lavojen nouto

Kuormalavat ovat noudettavissa omatoimisesti suoraan Järvenpään toimipisteeltämme, osoitteesta Minkkikatu 9. Pisteemme on auki arkisin kello 8-16.30. Luovutamme lavasi tilausvahvistusta vastaan, joten muistathan ottaa lavaa noutaessasi tilausvahvistuksesi mukaan.

Tilaa PK-seudulle kotiin kuljetettuna!

Toimitamme myös kuormalavoja pääkaupunkiseudulle kotiin toimitettuna  5, 10 tai 30 kappaleen toimituksissa (Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Tuusula ja Vantaa).

Osta kuljetuksella

Usein kysyttyä

Millaisia kuormalavoja Marketista on saatavilla?

Kuormalavoja on saatavilla kolmessa eri koossa. FIN-lava on mitoiltaan 100 x 120 senttimetriä, eurolava 80 x 120 senttimetriä ja pikkulava 60 x 80 senttimetriä. FIN-lavan paino on 25 kg, eurolavan 20 kg ja pikkulavan noin 10 kg. Lavoja löytyy sekä uusina että käytettyinä.

Millaisiin tarkoituksiin lavat sopivat?

Kuljetus- ja säilytystarkoituksiin suunnitellut kuormalavat ovat kestävä ratkaisu käyttöön kuin käyttöön. Ne ovat suosittuja ratkaisuja esimerkiksi erilaisiin sisustusprojekteihin, kuten sängynrunkoihin, sohvapöytiin tai muihin sisustuselementteihin. Lavan ostettuasi se on sinun ja voit käyttää sitä vapaasti haluamallasi tavalla!

Mitä eri maksuvaihtoehtoja voin valita tilaukselleni?

Voit maksaa Marketin tilauksesi joko heti oston yhteydessä tai yksityisasiakkaanamme myös laskutuksella ja osamaksulla. Erillistä maksua vastaan voit myös tilata tuotteellesi toimituksen eSend-palvelun kautta. Laskutus toimii Collector Bankin laskutuspalvelun kautta, lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/.

Millä aineilla kuormalavat on käsitelty?

Mitään kuormalavoja ei ole käsitelty millään kemikaaleilla. Ei uusi eikä kierrätettyjä.
Lämpökäsittely tarkoittaa sitä, että kuormalava (tai siis käytännössä se puutava mistä se on valmistettu) on ollut uunissa standardin mukaisen ajan jotta kaikki puukuoriaiset ovat tuotteesta kuolleet. Ei tarkoita samaa kuin esim. rautakaupasta ostettava terassilauta joka on lämpökäsitelty.

Saatat myös pitää...

Kuormalava kotiin toimitettuna

Tilaa 5, 10 tai 30 kappaletta sisustukseen ja säilytykseen soveltuvaa uutta tai käytettyä kuormalavaa toimitettuna haluamaasi osoitteeseen pääkaupunkiseudulla – yksi hinta sisältää tuotteet ja toimituksen.

Alue: Pääkaupunkiseutu

alk.70€5 kpl