Paperinkeräys

Edullinen ja vaivaton paperinkeräyspalvelu sekä pienempään että isompaankin paperitulvaan. Paperinkeräyksemme kierrättää paperijätteesi kahdessa eri astiakoossa kautta maan.

12€vuosi
Yhteensä
12.00/ vuosi
Ostoskoriin

Kestoapu papereiden vaivattomaan kierrätykseen

Marketin Paperinkeräys antaa keräyspapereille uuden elämän ympäri Suomea. Kahdessa eri koossa tilattavat keräysastiamme kierrättävät niin yksittäisen kuin useammankin talouden paperit – ensimmäisen vuoden ajan tarjoushintaan 12 eurolla.

Keräyspalvelumme tyhjentää astiasi joka toinen kuukausi ja on tilattavissa alkuun vuodeksi kerrallaan. Ensimmäisen vuoden jälkeen palvelumme jatkuu toistaiseksi voimassa olevana samaan yhden euron kuukausihintaan, eli 12 euroa vuodessa. Palvelumme hinta sisältää paperinkeräysastian vuokran lisäksi sen toimituksen ja verot. Yksityisasiakkaanamme voit nyt maksaa tilauksesi myös laskulla tai osamaksulla.

 

Näin helposti tilaaminen toimii

1.

Tilaa meiltä haluamasi kokoinen keräysastia ja maksa ensimmäisen vuoden palvelumaksusi.

2.

Kerää astiaasi kahden kuukauden ajan kodin keräyspapereita, oman taloutesi voimin tai naapureidesi kanssa.

3.

Tyhjennämme keräysastiasi kahdeksan viikon välein ja kierrätämme paperisi.

Toimitus

Toimitamme haluamasi kokoisen paperinkeräysastian sinulle noin 2-3 viikon kuluessa tilauksestasi, ympäri Suomea. Astioita on saatavilla kahdessa eri koossa, joista voit valita itsellesi sopivamman keräyspaperin kertymisen mukaan. Mikäli keräilet papereita yhden tai kahden talouden voimin tai keräyspaperia ei kerry kummemmin, suosittelemme sinulle pienempää 240 litran astiaa. Jos keräyspaperia taas tulee kolmelta tai useammalta taloudelta tai sitä muuten kerääntyy nurkkiin reippaammin, suosittelemme 660 litran kimppa-astiaa.

Paperinkeräys

Keräämme paperisi ensimmäisen kerran noin kahdeksan viikon kuluttua astiasi toimituksesta. Tämän jälkeen tyhjennämme astiasi säännöllisesti noin kahdeksan viikon välein. Paperinkeräysastiasi tulisi sijaita paikassa, josta se pystytään helposti tyhjentämään kuorma-auton kanssa, esimerkiksi muiden roska-astioiden luona. Astian tulee myös olla täytettynä niin, että sen kansi mahtuu kunnolla kiinni. Näin paperimateriaali säilyy kierrätyskuntoisena, eikä pilaannu esimerkiksi sateen yllättäessä.

Usein kysyttyä

Minkä kokoisia paperinkeräysastioita Marketista voi tilata?

Paperinkeräysastioita on saatavilla kahdessa eri koossa, pienempänä 240 litran astiana, sekä 660 litran kimppa-astioina. 240 litran astiaa suosittelemme, mikäli keräät papereita vain yhdeltä tai kahdelta taloudelta, tai jos keräyspaperia ei muuten kerry paljoa. 240 litran astia on 58cm leveä, 108cm korkea, 73cm syvä sekä 13,5kg painoinen. Jos keräyspaperia taas tulee kolmelta tai useammalta taloudelta ja sitä kertyy nurkkiin reippaammin, suosittelemme 660 litran kimppa-astiaa. 660 litran astia on mitoiltaan 127cm leveä, 117cm korkea, 78cm syvä sekä 38kg painoinen.

Minne keräysastia tulisi sijoittaa?

Paperinkeräysastiasi tulisi sijaita paikassa, josta se pystytään helposti tyhjentämään kuorma-auton kanssa, esimerkiksi muiden roska-astioiden luona. Astian tulee myös olla täytettynä niin, että sen kansi mahtuu kunnolla kiinni.

Mitä jos muutan tai haluan irtisanoa sopimukseni?

Mikäli satut muuttamaan kesken sopimuskautesi, voit siirtää astian mukanasi uuteen osoitteeseesi. Ilmoitathan tällöin uuden osoitteesi soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 010 636 5000 arkena kello 7–17 välillä. Halutessasi myös sopimuksen irtisanominen onnistuu kuukauden varoitusajalla soittamalla asiakaspalveluumme. Sopimusta ei kuitenkaan voida irtisanoa ensimmäisen vuoden aikana sen määräaikaisuuden takia.

Miten palvelunne voi olla näin halpa?

Haluamme edullisella palvelullamme mahdollistaa helpon ja vaivattoman paperinkierrätyksen mahdollisimman monelle taloudelle. Katamme palveluamme myös kierrättämällä keräämämme paperit raaka-aineeksi, minkä ansiosta pystymme tarjoamaan palvelumme sinulle edulliseen hintaan astian koosta riippumatta.

Miten palvelu toimii ensimmäisen vuoden jälkeen?

Ensimmäisen vuoden jälkeen sopimuksesi muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi ja seuraavat palvelulaskusi tulevat sinulle suoraan kotiin, aina puolen vuoden välein. Vuoden määräaikaisen tarjouksen päätyttyä palvelun hinta on edelleen sama 1€/kk eli 12 € vuodessa. Laskutamme palveluamme takautuvasti, eli lähetämme ensimmäisen jatkolaskusi sinulle puolen vuoden jälkeen. Voit ensimmäisen vuoden jälkeen halutessasi irtisanoa sopimuksesi kuukauden varoitusajalla. Laskutamme sinua tällöin vain käyttämistäsi palvelukuukausista, irtisanomisen jälkeinen viimeinen kuukausi mukaan laskettuna.

Mitä eri maksuvaihtoehtoja voin valita tilaukselleni?

Voit maksaa Marketin tilauksesi joko heti oston yhteydessä tai yksityisasiakkaanamme myös laskutuksella ja osamaksulla. Laskutus toimii Collector Bankin laskutuspalvelun kautta, voit halutessasi lukea lisää osoitteesta: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/. Lisätietoja tilauksesi jatkomaksuista löydät edellisestä kohdasta ”Miten palvelu toimii ensimmäisen vuoden jälkeen?”.